fbpx

Kõikide üle 40 € tellimuste puhul on pakiautomaadiga saatmine tasuta!

Kõikide üle 40 € tellimuste puhul on pakiautomaadiga saatmine tasuta!

    • Ostukorvis ei ole tooteid.

VAJA LÄHEB:

20 g idandatud munguba
20 g idandatud tatart
20 g idandatud nisu
40 g keedetud musta (Beluga) läätse
15 g marineeritud ingverit
5 g unagi kastet
15 g avokaadot
30 g sidrunit (~1 tl mahla)
Maitsestamiseks soola, pipart.

IDANDIPADI

  • Sega kausis idandid ning keedetud mustad läätsed. Läätsed jäävad mõnusa tekstuuriga kui neid keeta tasasel tulel ca 15 minutit.  Ära unusta keedunõule peale panna kaant, et keeduvesi liiga ruttu ei aurustuks. 
  • Purusta segule peale maitse järgi sool, pipar ning pigista peale ca teelusikatäis värsket sidrunimahla. 
  • Aseta saadud segu taldrikule. Kasutasime selleks ümarat küpsetusrõngast, aga segust saab teha väga palju toredaid erikujulisi vorme, kasutades kodus leiduvaid kastmekausikesi, tasse või mis iganes meelepäraseid väikeseid anumaid. Ja olgem ausad, vaba käega saab alati kõige mängulisemad serveeringud 😉

AVOKAADO, INGVER ja LISANDID

  • Puhasta avokaado, viiluta, lõika väikesteks ribadeks ja aseta idandipadjale. Avokaados on palju kasulikke rasvasid, see sobib oma olemuselt imeliselt selle toidu juurde. 
  • Lisa ingver kõige tipuks.
  • Taldrikule võid värskust lisada ka särtsakate võrsetega. Meie kasutasime punase sinepi võrseid, mis sobivad hästi kalaga. Lisaks värskelt jahvatatud pipar ja soovi korral pigista peale värsket sidrunimahla.

Mõnusat katsetamist!