Toiteväärtus 100g kohta:
Kaloreid: 292 kcal
Valke: 18,9 g
Süsivesikuid: 54,2 g
Kiudaineid: 19,6 g
Suhkruid: 2,9 g
Rasvhappeid: 0,4 g
Vitamiine:
K-vitamiin: 10,6 mg
B9-vitamiin (folaat): 278 mg
B1-vitamiin (tiamiin): 0,4 mg
B2-vitamiin (riboflaviin): 0,1 mg
B3-vitamiin (niatsiin): 2,1 mg
B5-vitamiin (pantoteenhape): 0,6 mg
B6-vitamiin (püridoksiin): 0,2 mg
Mineraalaineid:
Raud: 2,0 mg
Magneesium: 42,8 mg
Fosfor: 162,2 mg
Kaalium: 416,5 mg
Tsink: 2,2 mg
Vask: 0,6 mg
Mangaan: 1,0 mg
Kasutamine: adzuki ube saab kasutada nii magusate kui soolaste roogade valmistamisel. Ükskõik, kas neid nauditakse suppides, salatites, veganburgerite valmistamisel, hautistes või magustoitudes, on need rikkalikud valgu-, kiudainete- ja oluliste toitainete allikaks. Paljudes Aasia köökides on magus punaste ubade pasta populaarne küpsetiste, kuklite ja magustoitude osana.