KASUTAMINE: Lisa idandeid pudrule, müslile, jogurtile, salatisse või pista niisama suhu.
VALMISTAMINE: Idanemisprotsessi käigus toimub seemnes palju biokeemilisi protsesse. Seemned sisaldavad tärklist, rasvu ja valke. Idandamisel need ained lagundatakse lihtsamatesse ja paremini omastatavatesse vormidesse. Idandame mungoad ja läätsed ning kuivatame need 40 °C juures, et säiliksid kõik vitamiinid, mineraalained, ensüümid ja antioksüdandid, mida meie keha vajab hädasti igapäevaseks toimimiseks. Toode ei sisalda ühtegi lisaainet.
KOOSTISOSAD:
Rohelised läätsed:
Sisaldavad vitamiine A, B₁, B₂, B₃, B₅, B₆, B₉, ja C, valku (~25%), kiudaineid, rauda, kaaliumi, kaltsiumi, fosforit, magneesiumi, mangaani, vaske, seleeni ja tsinki.
Positiivsed omadused: aitavad reguleerida kolesterooli ja veresuhkru taset, toetavad seedimist ja immuunsust ning soodustavad vastupidavust.
Mungoad:
Sisaldavad: Vitamiine A, B₁, B₂, B₃, B₆, B₉, C, E ja K, kaltsiumi, rauda, magneesiumi, fosforit, kaaliumi, naatriumi, mangaani, vaske, tsinki, seleeni, kiudaineid, aminohappeid, ensüüme ning valku.
Positiivsed omdused: Mungoa idandid sisaldavad antioksüdante, mis aitavad tasakaalustada veresuhkru taset. Mungubade regulaarne söömine toidab teie soolestikus vajalikke baktereid. Mungoa idude söömine võib aidata alandada kolesterooli, langetada vererõhku, ära hoida südame- veresoonkonna haigusi, ennetada erinevaid vähivorme, sapipõie haigusi ning eesnäärme probeeme.
Munguba on kõige populaarsem idandamisuba maailmas. Samuti on ta üks kergemini seeditavaid toite. Mungubade idanemine suurendab B₁ vitamiini sisaldust kuni 285%, B₂ vitamiini 515% ja B₃ kuni 265%.