- 1 mônusalt pehme ja seemneterohke koorikleib
- 1 kuhjaga spl Plantose aiolit
- 2 spl Plantose kikerhernehummust
- Peotäis värskelt idandatud hernest
- Maitse järgi marineeritud punase sibula rattaid
- Värskelt jahvatatud pipart
Marineeritud sibul:
Lõika punasest sibulast ôhukesed rattad. Lisa maitse järgi suhkrut, soola ja natukene happelisuse andmiseks kas sidrunit, laimi või veiniäädikat. Mudi kergelt kätega segu läbi ja lase mõni minut seista.
VALMISTAMINE:
Määri leivale aioli ja lisa lusikaga kikerherne hummus. Hummusele pane peale idandatud herneid ja marineeritud sibularõngad. Soovi korral lisa juurde môni krõbedaks praetud peekoniviil ja kui nälg väga näpistab, siis prae võileiva vahele ka üks härjasilm.
Ja oledki valmis maailma vallutama!